Ολες οι Κατηγοριες

LUCKY CRAFT Staysee

Βυθιζόμενο ψαράκι από την Lucky Craft, κατηγορίας Divers.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή 22,00 € με Φ.Π.Α
Παλιά τιμή 23,00 €
Μειωμένη!

τεμάχιο

Σε αυτη την κατηγορια Δείτε επίσης 30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το Staysee δημιουργήθηκε για να σέρνεται προς τα ηράματα με μια ανάκτηση άντλησης, σταματώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να τα ερεθίσει κατά τη διάρκεια της ωοτοκίας, όταν τα θηλυκά προστατεύουν ακόμα τις φωλιές τους. Η καταλληλότητα του Staysee για αργή αλιεία που επιτυγχάνεται με την ανάκτηση άντλησης προέρχεται από την απόλυτη κίνηση που παράγεται από το όμορφο σχήμα του σώματος και τη γωνία του χείλους. Μόνο το Staysee καθιστά δυνατή την προσέγγιση και την προσέλκυση θηραμάτων σε μετρίως ρηχά νερά χωρίς να προκαλεί συναγερμό μέσω της λεπτομερούς δόνησης και της βιομηχανικής κίνησης.

To Staysee 60SP ψαρεύει σε βάθος 2,40-2,70 m, το Staysee 90SP Ver.2 ψαρεύει σε βάθος 2,70-3,00 m και το Staysee 90SS Ver.3 ψαρεύει σε βάθος μεγαλύτερο των 3,0 m.

Η LUCKY CRAFT είναι μία εταιρεία που χαρακτηρίζεται από την πρωτοπορία καθώς έχει βάλει τα θεμέλια στο σύγχρονο spinning. Είναι ο εφευρέτης και για μεγάλο χρονικό διάσημα κάτοχος της πατέντας μεταφερόμενου βάρους ( μπίλιες ) που πλέον υιοθέτησαν όλες οι εταιρείες. Σχεδίασε πρώτη τα ψαράκια επιφανείας όπως walking the dog. Πρώτη έβγαλε στην αγορά τα slim ψαράκια, τα lipless (χωρίς γλώσσα – wonder) και το metal scale (λέπια) που ακόμα δε μπόρεσε να εφαρμόσει άλλη εταιρεία.

MADE IN JAPAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών αυτήν τη στιγμή.

Γράψτε μια κριτική

LUCKY CRAFT Staysee

LUCKY CRAFT Staysee

Βυθιζόμενο ψαράκι από την Lucky Craft, κατηγορίας Divers.

Γράψτε μια κριτική

*
This field is required

Ακύρωση ή